Miranda Dabboubi Broersen

Senior beleidsadviseur

Miranda is jurist/fiscalist (UvA) en heeft naast haar studie Fiscaal recht modules gevolgd bij het van Vollenhoven Instituut voor Recht en Bestuur in Niet-Westerse landen (Universiteit Leiden) en Internationale Ontwikkelingsstudies (UvA). In de afgelopen jaren heeft zij een Mediation opleiding en een opleiding interculturele coaching afgerond.

Ze heeft veel cross-culturele ervaring en een grote betrokkenheid bij de doelgroep. Haar ervaring deed zij mede op door het werken met (uitgeprocedeerde) asielzoekers en statushouders. In het bijzonder met AMV’s en jongeren woonachtig in een gezinslocatie (GLO). Ze heeft veelvuldig samengewerkt met vluchtelingen –en migranten zelforganisaties en kent de vreemdelingenketen goed. Voor ze bij Arq in dienst kwam, was ze werkzaam voor verschillende maatschappelijke organisaties en in diverse soorten functies. Haar laatste werkgever was  stichting New Dutch Connections.

Momenteel werkt zij als senior beleidsadviseur binnen Arq Kenniscentrum Migratie. Zij is daar het aanspreekpunt voor Mind-Spring.

Miranda is werkzaam op: maandag,woensdag, donderdag en vrijdag ochtend en bereikbaar via:

Kantoor: 020 - 840 76 74
Mobiel: 06 - 13 13 66 07
E-mail: m.broersen@arq.org